Намирате се в: Начало Новини Трите клуба по таекуондо в Перник за първи път заедно
Трите клуба по таекуондо в Перник за първи път заедно

В навечерието на националния празник на България 3 март той инициира поредица от спортни и културни събития, състезания и конкурси под мотото "Силата на България" и като част от националната кампания "Една детска сълза - една молитва". Турнирът премина като обща тренировка и приятелски спаринги между състезателите от трите клуба. Нямаше победители и победени, имаше усещане за единство и празнично настроение за децата и младежите, които демонстрираха спортен хъс и умения пред своите родители.

 

Турнирът се проведе в единствената зала в Перник и една от малкото в страната, оборудвана специално за таекуондо. Домакин бе СК "Калоян Ладимекс". "Таекуондо е един юмрук и е прекрасно, че днес ние сме заедно.", сподели председателят на клуба Иво Иванов. Председателите на клуб "Леон" Александрина Ризова и на Централен полицейски таекуондо клуб Венцислав Игнатов благодариха за перфектната организация и си пожелаха повече подобни приятелски тренировъчни срещи.

"Ние сме по-силни, когато сме заедно.", каза областният управител Михаил Михайлов и връчи на всички участници почетния знак на кампанията.

turnir