Намирате се в: Начало Новини Държавната агенция за закрила на детето стартира национална кампания за детската безопасност
Държавната агенция за закрила на детето стартира национална кампания за детската безопасност

 

 

Рисунките трябва да са с размер блок 4 /формат А 4/ или размер 35/50 см. Няма ограничения относно техниката и жанра на творбите. Могат да бъдат изработени с моливи, пастели, флумастери, водни или маслени бои и др. Фотографиите/фотоколажите трябва да са с размери от 20/30 см до 30/40 см или файлове с препоръчителни параметри: 8-битов цвят; формат jpeg; минимум 2400 px по дългата страна и с максимум jpeg 10 компресия, максимум 200 dpi – разделителна способност.

 

Творбите се изпращат на адрес: Държавна агенция за закрила на детето, гр. София, 1051, ул. „Триадица” № 2, „За Националния детски конкурс” или по електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. в срок до 01.09.2014г.

Конкурсно жури ще разгледа и оцени творбите, а отличените ще получат грамоти и предметни награди на специална церемония в Деня на народните будители – 01.11.2014г.

 

Формулярът за участие и регламентът на конкурса можете да изтеглите от тук:

формуляр конкурс

регламент за участие

От 23.04.2014г. до 03.11.2014г. Държавната агенция за закрила на детето обявява и конкурс за реализирана през годината инициатива/програма/проект в подкрепа на детската безопасност. В него могат да участват детски градини, училища, читалища, клубове и школи за деца, домове и резидентни услуги за деца, лишени от родителски грижи, държавни институции, областни и местни администрации, неправителствени организации, фирми, медии и журналисти.

    

Регламентът на конкурса можете да видите тук:

регламент за участие