Намирате се в: Начало Новини Европейски медалисти получиха грамоти
Европейски медалисти получиха грамоти

Василена за трети път се окичва с европейското злато и вече се е устремила към световната титла. Втора в своята категория останала Вероника Никифорова. За нея това е пореден успех след миналогодишното много добро класиране в Словения. За първи път на европейско първенство участвали Кристина Славева, Дарина Кърцелина и Ивелин Иванов, които също са се представили много добре.

 Младите спортисти получиха грамоти от областния управител, който им пожела още много успехи и същия хъс за победа и извън спорта. Той връчи грамота и на треньора Иво Иванов, чиято е заслугата за успехите на много състезатели през годините, представили България и област Перник достойно на много първенства. "Благодаря ви за това, което правите за спорта, за нашето самочувствие и за авторитета на България и на област Перник по света. Гордеем се с вас!", каза областният управител Михаил Михайлов.

 В срещата участваха и Людмил Цикловски и Соня Савова- членове на новия управителен съвет на клуба. Соня е една от първите състезателки на "Калоян Ладимекс" със значими успехи на национални, европейски и световни първенства, припомни Иво Иванов. Впоследствие през годините пернишките таекуондисти се наложиха като фаворити и днес печелят медали на всяко състезание.