Намирате се в: Начало Новини Възпитаници на 10 ОУ „Алеко Константинов” се включиха в инициативата „Силата на България в Европа”
Възпитаници на 10 ОУ „Алеко Константинов” се включиха в инициативата „Силата на България в Европа”

В програмата се включиха талантливите певци от Вокалната група към училището с ръководител Евгени Коларов, носителката на златен медал от конкурса „Талантите на Перник” Валентина Григорова. Истинска атракция бяха най-малките участници от подготвителната група с ръководител Стела Сотирова, които танцуваха български рап. Драматизация на откъси от романа „Под игото” представиха ученици от 6 а клас с ръководител Даниела Йорданова. Учениците са носители на златен медал от конкурса „Талантите на Перник”. Народен танц представиха Мария, Александра и Вероника, които са част от формацията „Майсторите на танца” и също са носители на златен медал от общинския конкурс за млади таланти. В края всички запяха песента „Моя страна” заедно с Лили Павлова.

„Благодаря ви, че сте тук и че изпълвате това пространство с талант и красота”, каза областният управител Михаил Михайлов. Сред публиката бе и заместник областният управител Кирил Леонов и служители от екипа на администрацията.

Празник на 10 у-ще

Празник на 10 у-ще