Намирате се в: Начало Новини Арх. Михаил Михайлов официално представи новия областен управител г-жа Бойка Павлова
Арх. Михаил Михайлов официално представи новия областен управител г-жа Бойка Павлова

 „Искам да благодаря на целия екип на Областна администрация – Перник. Мисля, че стана сплотен екип и много работа свършихме. С г-жа Павлова обсъдихме нещата, които сме започнали и които тя би могла да завърши в интерес на перничани”, каза арх. Михайлов. Той заяви, че за нищо не съжалява и че ще продължи да се занимава с активна обществена дейност.

Много труд се е полагало в администрацията и аз ще надграждам на основата на това, което е направено. Ще работя за финализирането на започнатите проекти и ще кандидатстваме и по нови проекти, каза г-жа Павлова.

Обичам да работя в екип. Аз идвам от икономическия сектор и смятам да продължа инициативите, които са провеждани за подкрепа на бизнеса и за  стимулиране икономиката в област Перник, заяви г-жа Бойка Павлова.

Приоритет на служебното правителство и мой приоритет е подготовката на прозрачни и успешни избори в област Перник и ще положа всички усилия в тази посока, добави областният управител.

След опознаване с екипа на администрацията ще се прецени работата на всеки един специалист в ОА – Перник, уточни тя.

Новият областен управител на Област Перник г-жа Бойка Павлова е завършила УНСС. От 21 години тя работи в Пернишката търговско - промишлената палата и през годините успешно си партнира с всички правителства. Вдовица. С двама сина и 7 год. внучка, която носи нейното име.