Намирате се в: Начало Новини УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ, ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ, ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Parvi ucheben den На днешния празник искам да изкажа своята благодарност и признателност към учителите, които обучават и възпитават нашите деца. Желая Ви здраве, оптимизъм, духовна сила и много професионални и лични успехи.

Въпреки трудностите и предизвикателствата, които срещате по пътя си, аз Ви пожелавам успехите и постиженията да Ви мотивират и със силата на духа и знанието да утвърждавате авторитета на училищната институция.  

Вълнуващ е стартът на учебната година за най-малките - първокласниците, които с трепет очакват да влязат в класните стаи и заедно със своите учители да направят първите крачки по необятния път на знанието. Мили момчета и момичета,  бъдете любознателни и не се отказвайте от усилията си да знаете и да можете повече неща. Желая Ви щастливо детство и успехи в учението!

На по-големите ученици пожелавам да бъдат активни, последователни и да разчитат на подкрепата и партньорството на своите учители, защото знанията и уменията ще Ви помогнат да развиете себе си като успешни личности и ще бъдат Вашия ценен ресурс да се реализирате в бъдеще.

Нека новата учебна година да бъде ползотворна и успешна за всички Вас.

На добър час!


 

15.09.2014 г.                               Бойка Павлова

 гр. Перник                                   Областен управител на Област Перник