Намирате се в: Начало Новини Поздравителен адрес по случай Международния ден на възрастните хора
Поздравителен адрес по случай Международния ден на възрастните хора

Бойка Павлова

Скъпи наши родители!

Приемете моите най-топли поздравления по случай Международния ден на възрастните хора! Това е празник, с който още веднъж засвидетелстваме своята признателност към мъдростта и подкрепата на нашите родители и близки! Опитът, който предавате на нас; опората, която ни давате, когато успяваме и грешим; любовта, с която ни посрещате, когато ние забързани в своето ежедневие понякога по-рядко идваме при вас – това са нещата, които превръщат нас – вашите деца и внуци, в достойни хора!

В предизвикателните времена да бъдеш възрастен човек в България, ви моля да ни простите за това, че все още не сме успели да направим живота ви по-лесен. Уверявам ви, че това тежи и на нас – вашите деца и усилено работим, за да облекчим своите родители и близки. Така както и вие сте го правили за своите.

Благодаря ви за мъдрите съвети, за топлата грижа, за ценното наследство от знания, морал и ценности, които ни давате! Благодаря ви за традициите, които сте съхранили и предали на нас и които ние ще предадем на следващите поколения.

От сърце ви желая здраве и дълголетие!