Намирате се в: Начало Новини Ирена Соколова насрочи провеждането на редовно Общо събрание на Асоциацията по ВиК
Ирена Соколова насрочи провеждането на редовно Общо събрание на Асоциацията по ВиК

 

На днешната сесия на Общински съвет Перник, която се състоя в Двореца на културата, всички присъстващи в залата 33-ма общински съветници единодушно дадоха своя положителен вот, упълномощавайки Кмета на Община Перник да гласува “ЗА” по всички точки на предложения дневен ред при провеждането на редовно Общо събрание на Асоциацията по ВиК.

 

В качеството си на Председател на Асоциацията по ВиК-Перник Областният управител Ирена Соколова насрочи провеждането на редовно Общо събрание на Асоциацията по ВиК за 27.02.2015 г. от 14,00 часа в заседателната зала на Областна администрация Перник.

 

Днес и оборудването за помещението, определено за Асоциацията бе доставено в Областната администрация от експерти на от Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

 

След превеждане на дължимите вноски от страна на държавата в лицето на МРРБ по бюджет 2015 г. и от общините на територията на областта по бюджети 2014 и 2015 г., ще бъдат назначени трима експерти, които ще обслужват АВиК-Перник, съгласно изискванията на Правилника за организацията и дейността на асоциациите по ВиК. Очаква се и подписването на договор със сега действащия оператор “ВиК”-Перник.

IMG 20150216 101442