Намирате се в: Начало Новини Ирена Соколова поздрави празнуващите дейци от дом на туриста „Васил Апостолов”
Ирена Соколова поздрави празнуващите дейци от дом на туриста „Васил Апостолов”

Дом на туриста „Васил Апостолов” в Перник отбеляза с празничен концерт своята 35 годишнина.

Над 100 присъстващи имаха възможността да видят награди, плакети, грамоти и ордени, които членовете на дома са получили за своя специален принос за развитието на туристическия отрасъл.

Областният управител Ирена Соколова, официален гост на събитието, изказа благодарности и поздрави празнуващите дейци.Специални гости също бяха заместник-кметът и главният секретар на община Перник - Румяна Гьорева и Денислав Захариев.

„Работата ви дава възможност на хората да съпреживяват удоволствието от досега с красивата природа и да опознават културно-историческото богатство на държавата ни.

Важно за всички нас e не само да опазим и съхраним това, което ни е дадено от природата, но и да покажем на света уникалността, която притежава България. Продължавайте да бъдете будни,усмихнати и дейни, пример за младите. Нека с неуморимия си дух да осъществите още много пътувания до прекрасни дестинации” каза Соколова.

Със свои изпълнения се изяви вокалната група „Хармония” към дома с ръководител Искрен Варадинов. Съставът изпълни две авторски песни на своя ръководител – за Перник и за патрона на дружеството Васил Апостолов.

IMG 20150310 171307

IMG 20150310 171538