Намирате се в: Начало Новини Поздравителен адрес за професионалния празник на българската полиция - 8 ноември
Поздравителен адрес за професионалния празник на българската полиция - 8 ноември

07УВАЖАЕМИ ПАЗИТЕЛИ НА РЕДА,

      От името на Областна администрация Перник и лично от свое име най-сърдечно Ви поздравявам по случай 8-ми ноември – Ден на Св. Архангел Михаил и професионален празник на българската полиция.

      Този празник, който и на небето олицетворява ред, дисциплина и царуване на истината, подхожда напълно за патронен празник на полицията, която има призванието да се грижи за реда, спокойствието и спазването на законите в страната.

      За да бъдеш полицай, е нужно да притежаваш качества, като жертвоготовност, всеотдайност, себеотрицание и човешко отношение, защото Вашата професия е кауза!

      В неспокойното време, в което живеем, адмирирам позицията на всеки човек, припознал тези качества в себе си, избрал да защитава благото на народа си, и да се грижи за сигурността му!

      Уверена съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на отговорната Ви професия, за гарантиране сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.

      В празничния ден Ви пожелавам силен дух и непоколебима воля, за да преодолявате всички проблеми и да продължите достойно да изпълнявате задълженията си с висок морал и професионализъм!

Честит празник!