Намирате се в: Начало Новини Областният управител подкрепи благотворителна кауза
Областният управител подкрепи благотворителна кауза

По инициатива на областния управител д-р Александър Александров в Областна администрация се проведе среща с кметове на общини от област Перник. На нея присъстваха и част от кметовете на кметства в община Перник.

Областният управител изрази своята готовност и увереност за съвместна работа, взаимопомощ и съдействие на местните власти във всички направления, които са в компетенцията на Областна администрация.  

„Много важно е да продължим доброто сътрудничество и координация във всички насоки, за да взимаме адекватни и ползотворни решения и да осигуряваме по-добър стандарт на жителите на област Перник” каза д-р Александров. 

По време на срещата областният управител и кметовете от областта подкрепиха благотворителна кауза. Те се включиха в акцията на дизайнерката Мария Феодорова от модна къща "Бюти ейнджълс", чиято цел е подпомагането на хора в неравностойно положение.

Цялата сума от приходите от продажбата на специално изработени календари ще бъде предоставена на центъра за хора с увреждания.

Инициятивата е продължение на ползотворната съвместна работа на модното студио с досегашния областен управител Ирена Соколова. Д-р Александров и кметовете на общини и кметства от областта с радост подкрепиха благородната кауза.

Настоящият народен предатавител Соколова също се включи в благотворителната акция и допринесе за коледното настроение на центъра в квартал Драгановец.

AA

41 95 40958