Намирате се в: Начало Новини Деца от група „Звънче и калинка“ към ЦДГ №8 поздравиха областния управител с песни преди Коледа
Деца от група „Звънче и калинка“ към ЦДГ №8 поздравиха областния управител с песни преди Коледа

Бъдни вечер и Коледа, светли християнски празници, които събират в дома, около трапезата цялото семейство. Празници, които изпълват душите и сърцата с топлота, човечност и благородство.

В навечерието на тези празници децата от група „Звънче и калинка“ към ЦДГ №8, посетиха Областна администрация Перник, където ги посрещна ги областният управител д-р Александър Александров. Поздравът беше и за заместник областният управител Илинка Никифорова и служителите на администрация, които също имаха възможността да се насладят на малките таланти.

Децата, които бяха придружавани от директорката на градината и техните преподаватели представиха традиционни коледни песни и стихотворения.

“Радвам се, че вие малките деца с интерес учите българските коледни традиции и обичаи. На първо място ви пожелвам ви да бъдете живи и здрави, за да може с усмивката си да радвате вашите родители, защото те дишат и живеят за вас. Нека предстоящата година за вас бъде изпълнена с игри и веселие, и разбира се с нови знания. И не на последно място уважавайте учители си, от тях ще научите много и важни неща за живота” каза д-р Александров и подари заслужени подаръци на малчуганите.

 thumb

08 95 40985

07 95 40985