Намирате се в: Начало Новини SOS – ДЕТСКО СЕЛИЩЕ ДРЕН – ПЪЛЕН С ОБИЧ ДОМ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ
SOS – ДЕТСКО СЕЛИЩЕ ДРЕН – ПЪЛЕН С ОБИЧ ДОМ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ

  Популярната актриса Елена Петрова бе избрана за новия посланик на добра воля на детското селище. Поемайки щафетата от своята колежка Силвия Лулчева, Елена Петрова заяви, че ще продължи с много любов и отговорност мисията.

 Домакините и гостите бяха поздравени със специална програма от децата от SOS - детски селища в град Трявна. Възпитаниците в Дрен също показаха своите умения на сцената и провокираха много слънчеви усмивки и сърдечни поздравления. Децата от дома бяха подредили изложба от оригинални предмети, направени от дърво и хартия, с голямо детско въображение, които са доказателство за техните умения и заложби. 

 Своя синовен поклон и благодарност за грижите и топлотата, които е получил, изрази първият малък жител на SOS - детски селища Симеон Симеонов. Той вече е 20 г. младеж и е първокурсник в УНСС – специалност „Икономика и бизнес”. Мони развълнувано сподели, че основен двигател винаги е била вярата в него, любовта на мама и така важното за всяко дете „АЗ МОГА” внушение, което му помага в трудностите.

SOS – ДЕТСКО СЕЛИЩЕ ДРЕН – ПЪЛЕН С ОБИЧ ДОМ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ SOS – ДЕТСКО СЕЛИЩЕ ДРЕН – ПЪЛЕН С ОБИЧ ДОМ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ