Намирате се в: Начало Новини Областният управител проведе изнесени приемни дни в общините Брезник и Трън
Областният управител проведе изнесени приемни дни в общините Брезник и Трън

IMG 20160316 101632Областна администрация Перник проведе изнесени приемни дни в общините Брезник и Трън. Жителите на двете общини имаха възможност да поставят своите въпроси и да споделят проблемите лично пред областния управител.

Гражданите на община Брезник представиха пред д-р Александър Александров въпроси, отнасящи се до трудовата заетост. Присъстващите бяха заинтересовани от процедурите и необходимите документи, с които могат да кандидатстват по програми за временна заеост. Екипът на Областна администрация им предостави информация за актуалните Национални програми за заетост към Министерството на труда и социалната политика, както и тези за разкриване на работни места, на областно и общинско ниво.

Основна тема, вълнуваща жителите на община Трън, е необходимостта от ремонт на второкласните и третокласни републикански пътища на територията на общината. По специално внимание бе поставно върху пътя Трън – Драгоман. Областният управител пое ангажимент да проведе среща с кмета на общината, на която в детайли да обсъден поставеният въпрос.

Протокол от изнесен приемен ден в община Брезник

Протокол от изнесен приемен ден в община Трън