Намирате се в: Начало Новини Поздравителен адрес от областния управител за Световния ден на здравето и Професионалния празник на работещите в здравеопазването
Поздравителен адрес от областния управител за Световния ден на здравето и Професионалния празник на работещите в здравеопазването

IMG 20160112 16091722УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

УВЖАЕМИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ ОТ ОБЛАСТ ПЕРНИК,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод Световния ден на здравето и Професионалния празник на работещите в здравеопазването – 7 април!

Здравето на човека е висша ценност и нашата професия е различна от всички останали професии, точно защото е посветена на опазването на тази ценност.

Това е усещането, което другите не са преживели – да работиш в името на доброто здраве, което помага на хората да живеят пълноценно.

Работата, на служещите в здравеопазването, изисква постоянно усъвършенстване, голямо интелектуално усилие, готовност за решения и действия в реално време, когато секундите са решаващи.

Сугурен съм, че ще продължим нашата работа по общата ни кауза за постигане на по-добър здравен статус на жителите на областта.

Пожелавам ви здраве, много енергия и удовлетвореност от своята работа.

Честит професионален празник!