Намирате се в: Начало Новини Областният управител проведе изнесени приемни дни и в общините Радомир, Земен и Ковачевци
Областният управител проведе изнесени приемни дни и в общините Радомир, Земен и Ковачевци

Продължава провеждането на изнесените приемни на областния управител в общинските центрове на територията на област Перник. Д-р Александър Александров се срещна с жители на общините Радомир, Земен и Ковачевци.

Записалите се в община Радомир запознаха д-р Александров с необходимостта от извършване на ремонтни дейности и изграждане на нова пътната инфраструктура на територията на града, както и в цялата община. Областният управител изрази своята готовност, след представяне на писмени сведения, да запознае кмета на общината и при възможност да бъдат предприети необходимите действия.

Важен въпрос вълнуващ гражданите на община Земен бе нерегламентираното спиране на водата в града, което затруднява гражданите и домакинствата. Д-р Александров, изказа своята позиция, че за да бъде избегнато честото преустановяване на водоподаването ще бъдат извършвани периодични проверки на помпите за подаване на вода и спирателните кранове.

Инициативата за провеждане на изнесени приемни дни във всички общини в област Перник има за цел да предостави възможност на жителите в по-малките и отдалечени населени места в региона да се срещнат с областния управител и с експерти от неговия екип, за да получат на място административно съдействие и разяснения по поставени от тях въпроси и проблеми. По този начин областният управител разширява обхвата на редовния прием на граждани, който осъществява всеки месец в областната администрация и се запознава отблизо с актуалните и специфичните за всяка община проблеми и възможности за подкрепа.

IMG 20160425 101000

IMG 20160425 122405 1