Намирате се в: Начало Новини ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОРГАНИЗИРА МЕСЕЧНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, НА КОЯТО ОТЧЕТЕ РЕАЛИЗИРАНИТЕ ДЕЙНОСТИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2011 Г.
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОРГАНИЗИРА МЕСЕЧНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, НА КОЯТО ОТЧЕТЕ РЕАЛИЗИРАНИТЕ ДЕЙНОСТИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2011 Г.

 

 Проблеми с канализацията, земеделието и редът за изплащане на субсидиите за земеделските производители са сред основните теми, споделени с областния управител на организирания изнесен приемен ден в село Дрен. През месец март такава приемна ще се организира и в община Трън.

 На днешната пресконференция, областният управител представи и новата инициатива за организирането на фотоконкурс на тема: „Област Перник – моя, красива, непозната…” Организатори на проявата са областният управител с партньрството на Европейския политехнически университет и под патронажа на народните представители Ирена Соколова, Владислав Димитров и Петър Петров. Конкурсът стартира от днес и до края на месец август ще се приемат фотографиите. Инициативата е насочена към младежи на възраст от 12 до 34 г.

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОРГАНИЗИРА МЕСЕЧНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, НА КОЯТО ОТЧЕТЕ РЕАЛИЗИРАНИТЕ ДЕЙНОСТИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА  ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2011 Г.