Намирате се в: Начало Новини ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ РЕПУБЛИКАНСКИТЕ ШАМПИОНИ ОТ ПЕРНИК В СЪСТЕЗАНИЕТО „МЛАД ОГНЕБОРЕЦ”
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ РЕПУБЛИКАНСКИТЕ ШАМПИОНИ ОТ ПЕРНИК В СЪСТЕЗАНИЕТО „МЛАД ОГНЕБОРЕЦ”

Областният управител покани в кабинета си младите огнеборци, за да ги поздрави лично и да сподели с тях, че се чувства горд и щастлив от постижението им в националното състезание.

 Той им пожела да запазят спортния си хъс, да бъдат последователни, да имат висок успех в училище и да продължават и в бъдеще да прославят Перник и областта ни. Областният управител благодари на инструктура на отбора – инспектор Кирил Христов и на преподавателката Жулиета Георгиева за подбора и отличната състезателна подготовка.  

 „Вие сте гордост и чест за Перник и аз като областен управител ще продължавам да ви подкрепям в начинанията ви”, допълни инж. Иво Петров.

 Децата споделиха с областния управител своята радост от участието си в републиканското състезание и с гордост показаха заслужено спечелените медали.

 Като награда за националното отличие, областният управител обеща да подсигури спортни екипи за момчетата и момичетата от МПО «Млад огнеборец» на X – то ОУ „Алеко Константинов.