Намирате се в: Начало Новини ИЗП. ДИРЕКТОР НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ” ДЕЯН ДЪНЕШКИ И ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОТКРИХА КНИЖЕН ЩАНД В РАДОМИР
ИЗП. ДИРЕКТОР НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ” ДЕЯН ДЪНЕШКИ И ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОТКРИХА КНИЖЕН ЩАНД В РАДОМИР

 При откриването на новия щанд за книги, областният управител изрази своята подкрепа за инициативата и заяви, че чрез нея хората в по-малките населени места вече имат възможността да избират различно четиво от предоставения в пощенската станция каталог и сподели, че с реализирането на тази идея, книгите се завръщат при хората, защото те са едно безценно богатство, което разширява човешкия кръгозор и обогатява личността. Инж. Иво Петров допълни, че се предвижда откриването на такива щандове и в общините Земен и Трън.

Специален гост на днешното събитие бе писателят Петър  Андасаров, който представи най-новата си книга „ Като дългото ехо на песен”. Областния управител получи екземпляр от изданието с личен автограф на автора.

Утре  щанд с книги ще бъде открит и в пощата в Брезник. В общо 250 пощенски станции в страната се предвижда да бъдат изложени книги, които желаещите ще могат да си закупят. В най-скоро време в каталога ще се предлагат и учебници, за да бъде по-лесен достъпа на учениците до учебната литература.

ИЗП. ДИРЕКТОР НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ” ДЕЯН ДЪНЕШКИ И ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОТКРИХА КНИЖЕН ЩАНД В РАДОМИР