Намирате се в: Начало Новини УЧЕНИЕ „ ПЕРНИК – 2011”
УЧЕНИЕ „ ПЕРНИК – 2011”
Учението ще се проведе на 27.09.2011 г.( вторник) при следния дневен ред:

1.      9.00 часа – в Заседателната зала на Областна администрация – Перник  - заседание на членовете на Областния щаб за координация.

2.      10.45 часа - в Заседателната зала на Областна администрация – Перник -  председателите на Общинските щабове докладват своите решения за провеждане на спасителните и неотложни аварийно - възстановителни работи на територията на съответните общини.

3.      11.00 часа – на площад „Кракра”, пред Синдикалния дом - показване на практически действия на основните съставни части на Единната спасителна система - разузнаване, спасяване на останали под развалините хора, гасене на пожар и отводняване в частично разрушени жилищни и обществени сгради.

4.      12.00 часа -  в Заседателната зала на Областна администрация  - Перник  -  областният управител ще направи разбор на учението и ще даде указания за работа на Областния щаб.

5.      13.00 часа – в Заседателната зала на Областна администрация  - Перник  - пресконференция с представителите на медиите в област Перник.