Намирате се в: Начало Новини
От региона
Областният управител бе награден по случай деня на народните будители – 1 ноември

Областният управител на Перник г-н Иво Петров бе награден с плакет  „Следовник на народните будители”. Събитието се състоя в Народната библиотека „Св. св. Кирил и Методий” в София. Инициатор на проявата, която се провежда за втори пореден път, е Съюзът на народните читалища.

продължава>
 
Областно учение

На 29 октомври 2009г. се проведе областно обучение за защита при земетресение. То бе ръководено от областния управител инж. Иво Петров, който е ръководител на Областния щаб за координиране на спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи (СНАВР) при земетресение.

продължава>
 
Награди за строителни фирми в област Перник

  В края на месец октомври областното представителство на Българската Камара на строителите в Перник  награди фирмите с най-добри постижения в строителната сфера.    Специален гост на събитието бе областният управител Иво Петров. Той поздрави отличените и пожела да има повече работа и свежи инвестиции в строителството, които да допринесат за обновяването на областта. На официалната церемония областният управител връчи и отличията на строителите с най-добри постижения за 2008 година.    

 
Областният управител Иво Петров откри целодневна детска група в с. Дивотино

 Областният управител Иво Петров преряза лентата на новата целодневна детска група в село Дивотино. Тя е филиал на ОДЗ №9 „Калина Малина”. 22 момичета и момчета ще могат да играят и да се обучават в детското заведение.

Иво Петров  с много вълнение и радост пожела весело детство на малчуганите. Местните жители пожелаха успех в работата на областния управител, който е бивш кмет на село Дивотино.
 
<< Начало < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 189 Следваща > Край >>

Страница 189 от 189